Чакри. Лекція 28.01.2017.

Чакри. Лекція 28.01.2017.

Суть і трактування чакр за першоджерелами нам розкриє  шановний Шрі Харі Дас. Як завжди, доступно і легко, він оповість про надзвичайно важливі і потаємні, закриті від людей з суто матеріалістичним сприйняттям світу, речі…”Для того, щоб зрозуміти, як діє тіло, потрібно знати про природу тонкого тіла і про те, як тонке тіло пов’язане з грубим. Ведична література описує систему, що називається сат-чакра-йога, тобто знання про енергетичні центри, або «колеса, диски». Ці чакри пов’язують тонке тіло людини (сукшма-шаріра) з грубим та мотивують його відповідну дію. За схильностями людини можна визначити, яка система її організму страждає. Також можна визначити її ментальний потенціал, кармічне минуле, що з людиною у цьому минулому відбувалося, чому вона одержує такі реакції, як від них захиститися.” Книга “Ведичні знання про здоров’я” Шрі Харі Дас (Ю.А.Степанюк). Цей семінар є продовженням теми “Аюрведична фізіологія людини”.

Ми дізнаємось про такі характеристики кожної чакри:
Функція, роль.Принцип дії. Кількість пелюсток, звуки мантри, керуюче божество – керуючий вузол (грантхі), символ, колір, стихія, тварина – аналог, правляча планета, керування внутрішніми органами і системами, розташування в тілі.
Переваги, до яких призводить медитація на дану чакру. Руйнуючі фактори. Надважливо: наслідки, до яких призводить дисфункція кожної чакри, хвороби, що при цьому виникають в тілі. Способи усунення дисфункції чакр.
Матеріалу багато. Беріть блокноти і готуйте ваші запитання. Намасте!

Вартість: 150 грн., для клієнтів і тренерів фітнес-клубу “Форевер” – 100 грн.

Місце: йога-студія по вул.Зеленій,20 тел. 0968034770

Час: 11:00-15:00 з перервою на йога-чаювання.

Фейсбук: група “Ведичні знання про здоров’я. Львів” https://www.facebook.com/groups/963808656989744/

Запрошуємо!