Навчальний курс “Принципи здорового харчування”

Навчальний курс “Принципи здорового харчування”

Неймовірно насичений 2-х денний навчальний курс, на якому будуть висвітлюватися усі питання пов’язані з правильним збалансованим харчуванням
Проводитиме сертифікований консультант по лікувальному харчуванню, фітотерапії та ортомолекулярній медицині (завершила 2-х річне навчання в Медичному центрі, Ізраїль). – Юлія Крілик (Julia Krilyk)

День 1 (30.06)
⏲10.00 – 13.00
– Принципи здорового харчування
– Функції їжі
– Чорні діри здоров’я
– Чому здорове травлення – ключ до енергійного і повноцінного життя. Як травлення пов’язане з іншими системами в організмі?
– Який стан у Вашого травлення?
– Роль печінки і жовчного міхура
– Ознаки порушення роботи печінки
– Білки, жири, вуглеводи
– Вода
– Клітковина
– Бактерії і все, що про них потрібно знати
– Як мікрофлора впливає на нашу харчову поведінку і вагу
– Основи здорової мікробіоти
– Пробіотики і пребіотики
– Кандида та антикандидний протокол
– Роль ферментованих продуктів.
– Синдром підвищеної кишкової проникності
– Вплив дієти на різноманітність мікробіоти і її функцій
– Як здоров’я кишечника впливає на роботу мозку
– Як мікроби впливають на наш настрій та емоційний стан
– Здоровий кишечник дитини
– Мікробіота і довголіття
– Сяюча шкіра починається з кишечника

⏲13.00- 14.00 – перерва

⏲14.00 – 17.00
– Психологія створення здорових звичок
– Звички – основа здоров’я
– Топ звичок для здоровя та здорового травлення
– Стрес і його вплив на організм та вагу
– Як психосоматичне і стресове напруження впливає на роботу – – ШКТ
– Правила, які допоможуть підтримати травлення в стресових станах
– Прості і доступні технології, які підтримають тіло і розум
– Як харчування і травлення повязане з гормональним фоном
– Вплив щитовидної залози на вагу
– Які продукти і звички негативно впливають на гормональний фон
– Ендокринні руйнівники та де вони знаходяться
– Лептин, грелін
-Роль інсуліну в регуляції ваги
– Підтримка здоров’я і ШКТ за допомогою ефірних олій
– Маленькими кроками до великої легкості: перетворення нового формату харчування і способу життя в звичку

День 2 (1.07)

⏲10.00 – 13.00

– Проблеми, які ведуть до прив’язаності до цукру
– Біохімія, психологія і причини залежності
– Мікробіом та його вплив на цукрову залежність та як мікроби визначають наші харчові переваги
– Натуральні добавки і продукти харчування, які допоможуть вам природнім чином знизити тягу до солодкого
– огляд цукрозамінників
– Звільнення від почуття провини.
– Як створити гармонійні стосунки з їжею і перестати зриватись?
– Медитація з їжею тригером
– Вибір продуктів
– Планування харчування
– Важливість сезонного харчування
– Осінні ритуали
– Режим дня
– Що з їжі приготувати заздалегідь
– Що повинно бути на тарілці
– Як спланувати здоровий раціон
– Їжа на виніс
– Як організувати правильне харчування і підтримувати себе у формі під час великих робочих навантажень

⏲13.00 – 14.00 – перерва

⏲14.00 – 17.00

– Як підтримати себе під час подорожей
– Огляд суперфудів
– Правила та методи приготування їжі
– Безпечний посуд
– Види голоду
– Тригери апетиту
– Алкоголь та його вплив
– Сіль: користь чи шкода
– Олії: на яких готувати та чому?
– Кофеїн і його вплив на організм
– Мікроелементи в раціоні. Вітаміни і мінерали.
– Все про спеції та прянощі
– Як обирати та зберігати
– Найпопулярніші прянощі підробки
– Дисципліна і воля: як знайти баланс в тарілці
– Навики мудрості

➡️Вартість:
1500 грн за два дні

Після закінчення видається сертифікат про проходження курсу

✅Реєстрація:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScG4MO38Ipr7syTm_ZRwX07SMSno9Z-6xVnX3YikHD63YNtOg/viewform?usp=sf_link

✅Або за тел: 0675112215